....potřetí změna. Tentokrát je blog věnovaný ručnímu tvoření, ponejvíce tomuto špendlíčkování....
Všechny věci které zde jsou na fotkách jsou moje originální výtvory a lze si je objednat v barevnostech podle obliby nebo podle interiéru. Dají se použít buď jako solitéry nebo i celé sady na stromek. Možností je mnoho a každý kus je originál. Dá se s nimi obsáhnout každé roční období, věnce na dveře od jarních přes letní, podzimní až po zimní, advetní....jsou to neobyčejné dárky pro ty kterým chceme udělat radost nějakou zvláštností. Rodině, kamarádům, přátelům nebo i firemním přátelům....

Den 10....

10. března 2012 v 16:12 | VendyW
"Sám s nohami na stole,
zrazu život ma prebolel"....

Opět si dovolím půjčit část písničky a tentokrát od Petera Nagy. Taky jsem dneska celý den sama doma a tak jsem si ty nohy na stůl dala též....tedy jen pro ilustrační foto, normálně jsem slušně vychovaný člověk a nedělám to.
Ale zase také to neznamená, že bych se flákala úplně a stoprocentně, v troubě se dopéká kuřecí roláda, a vaří se brambory na salát.
Šťouralové mohou namítnout, že už je po čtvrté hodině a to by měl být oběd už dávno hotový, jenže zase proč vařit v poledne, když tu nikdo není?

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 alena alena | E-mail | 10. března 2012 v 21:40 | Reagovat

Ja taky varila az navecer,ale nohy na stul jsem si jeste nedala,ani nemam takzvany konferencni ale takovou kostku z molitanu a na tu si je z klidem dam!!!! :-D Hezkou nedeli!

2 King Rucola King Rucola | Web | 11. března 2012 v 10:41 | Reagovat

Ty nohy mas "pohledne", ale znacka televizora sa precitat neda. Cim viac obrazok zväcsujem, tym viac mam podozrenie, ze na haluxe pravej nohy mas na ponozke dieru! Alebo je to otlak?
Osobne hydinu (drubez, pozn, prekl.) rad nemam, ale to jedlo znie dobre... ;-)

3 VendyW VendyW | 11. března 2012 v 12:00 | Reagovat

[2]: Taky jsem na to koukala a honem se šla před praním na ty fusky kouknout, ale byl to flek, zřejmě špatně vymáchaný prášek :-D . Jo a telka je THOMSON....ta roláda je sice trošku pracnější v tom, že musíš tu danou hydinu (Pozn. nemusíš prekládať, slovenčina mi nedělá žiaden problém a ak tak iba v psaní)je nutno nejdřív vykostit. Ale dobré to je :-D

4 Lydie Lydie | 11. března 2012 v 14:48 | Reagovat

Tak tu kuřecí roládu i bramborový salát bych si také dala....mňam :-)  :-)

5 King Rucola King Rucola | Web | 11. března 2012 v 15:39 | Reagovat

[3]: Ja mam sesternicu z Domazlic a ta nevedela, co je "hydina" a stale hovorila potom "hydza", s hackom to "dz"... :-D

Tak som moooc opatrny, oder? :D

(Prsicka slepic zeriem, ja proste najlepsie nevediet, ze je to drubez. Dnes prave Kung-pao zo "slepic", sam robil, vydarilo sa, vela zeleniny a liguri, take podivne, mne doteraz nezname talianske cestoviny, trochu nieco ako jemne skubanky, ale nie ako gnochi.)

6 VendyW VendyW | 11. března 2012 v 21:05 | Reagovat

[5]:S tím tvým oder? mi silně připomínáš mého též slovensky hovořícího přítele, ten zas za každým třetím slovem říká hej?
Gnochi mám hrozně moc ráda, a když mám náladu tak si je udělám jen tak, s nivou.
Nebo po vzoru halušek s vypečenou slaninkou :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama